Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Inzerát na bazoši (nyní smazaný ale mám ho uložený přímo od bazoš podpory) jedná se o samsung galaxy s22 ultra v černé barvě 256GB za 12000 Kč. Při rychlém jednání nechává za 11200 Kč i s fakturou údajně z datartu, což mi nepřišlo nijak divné jelikož na aukru běžně za 12000 k dostání. Posílá přes co chcete, já chtěla zásilkovnu na dobírku ale psal že tam lze max 5000 dobírka, ve spěchu mi to nepřišlo nijak divně a zbytek ceny poslala na účet. Telefon odeslal ale měla jsem divný pocit že přestal komunikovat. Včera jsem si vyzvedla telefon a dobírku zaplatila. Doma spokojená s novým telefonem jsem si chtěla hned zkusit foták protože kvůli tomu jsme do toho šla. Ale zklamání jelikož fotil hůře než můj samsung A12 tak mi vrtalo hlavou a na fb mi bylo sděleno že jde o falešný kousek. Kromě foťáku nerozpoznatelný od originálu. Bohužel ale ztráta 11200 Kč
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Michaela 10. 08. 2023

Ještě chci dodat že jméno i inzerátu má Pája a uvádí že je z Karlových Varů ale balíček došel z Prahy


user picture
Admin 11. 08. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Ondřej Král k bankovnímu účtu: 289995191/0300

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.