Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na FB. Karel Dlouhý. Včera mě okradl o 1300 Kč jako Honza Hillol, dnes odpověděl na inzerát na stejnou knihu. Odmítal poslat fotografie, ale žádal platbu předem, že fotky pošle až pak. Tento člověk nechce přijímat platby od UniCredit bank, vždy se ptá, jakou máte banku, takové jeho poznávací znamení.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 11. 08. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Leonard Klomfar k bankovnímu účtu: 2669565010/3030


user picture
Klára Rejmanová 16. 09. 2023

Sháněli jsem puzzle,které se už 10 let nedělá. Přes bazoš se ozval ,ukázal i fotku.Reálné. Za 400 ,-a už se nezval.


user picture
Lenka T 20. 09. 2023

Sháněla jsem knihu na Bazoši, ozval se, že ji má a poslal její fotku, nabídl po zaplacení okamžité odeslání poštou, poslala jsem mu příkazem 1000,-Kč. Večer jsem mu psala, jestli stihl odeslat, napsal, že ne, že pošle ráno a pošle i odkaz na sledování zásilky. Druhý den jsem mu psala, že potřebuji poslat nejpozději dopoledne, aby stihla přijít, nebo aby mi vrátil peníze. Napsal, že knihu pošle a nesmyslně se zeptal, jestli mám PayPal.. takže mi došlo, že jde o podvodníka.. protože peníze už měl, tak jestli chtěl další? Zkusila jsem vygooglovat fotky knihy a našla jsem tu, co mi posílal, že je z bazaru z roku 2021 :( V pondělí půjdu dát trestní oznámení na policii - byla jsem tam dnes, ale prý je brzo a 1000 Kč je jenom přestupek..) PROSÍM TEDY, PŘIDEJTE SE SEM K NÁM, AŤ SE DOSTANEME NA ČÁSTKU 10000 Kč, to už je TRESTNÝ ČIN a můžou komunikovat s bankou. Děkuji.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.