Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Poptávala jsem kávovar, stálo mě to 450,- kč, Jméno na FB Honza Hillol, poslala jsem peníze a přestal komunikovat, nestihla jsem se podívat na databázi podvodníků. Bohužel.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Dana 18. 08. 2023

Na FB Honza Hillol, tady zjištění pravého jména: Jindřich Štěpaník, jsem ho prostřednictvím své banky požádala o vrácení 450,- Jinak že se přidám k trestnímu oznámení. Dnes, tj.5.den mi peníze vrátil. Možná nevěděl, že je na něj už podané. Díky moc za rady jak v případě podvodu postupovat. Povedlo se👍


user picture
Barbora Pešková 18. 08. 2023

Vrátil je můj strejda na kterého udělal podvod dneska jsme to posílali:) a na jeho účet. Prosím o smazání lovecky je svine hnusná. Je podané na něho trestné oznameni

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.