Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ozval se na muj inzerat kdy jsem poptával detske křeslo Strandmon, dohodli jsme se ze mu pošlu polovinu ceny předem ( 1000 Kč) a polovinu po převzeti ( mělo být zasláno přepravni společností). Prodejce ale neověřil mnou zaslané rozměry, po mè žádosti aby v případě že křeslo nemá správné rozměry ( a neni to tím pádem detská varianta) křeslo neodesilal, přestal reagovat a zvedat telefon. 1000 Kč si ponechal.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Ivo Hejcman 14. 08. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Josef Rouček k bankovnímu účtu: 259727735/0600


user picture
Ivo Hejcman 14. 08. 2023

Pokud mátezjušenisti s tímto podvodníkem, dejte vedet. Dekuji


user picture
Markéta 14. 08. 2023

Ivo, přidejte se k naší skupině - podvod č.5655, https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=5655 číslo účtu patří Lucii Langhammerové


user picture
Petr 3. 09. 2023

Ano take me tento clovek podvedl, poslal jsem mu 500kc, pod podminkou ze mi posle adapter k box pytli, neposlal nic a nebere telefon, nereaguje, podavam trestni oznameni


user picture
Petr 3. 09. 2023

Ano take me tento clovek podvedl, poslal jsem mu 500kc, pod podminkou ze mi posle adapter k box pytli, neposlal nic a nebere telefon, nereaguje, podavam trestni oznameni. Muj email je [email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.