Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní darovala oblečení ve skupince na fb za poštovné 80kc nejde mi o těch 80kc ale o ten princip nechci ať ji někdo naletí další paní se jmenuje Kvasnicová Pavla
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 14. 08. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Pavla Kvasnicová k bankovnímu účtu: 2902489764/2010


user picture
Adéla 5. 09. 2023

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02Z4qsU958gCz5dfYL3nBbD17gExYd5KKURkov5gcyvLSbjkTb8haLn7tmone1W3Mql&id=100064892106073


user picture
Adéla 5. 09. 2023

https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=7071


user picture
Sofia 26. 10. 2023

Pani Pája Kvasnicova, prodavala na FB boty zn.KL . Zasla jsem ji 1200 korun okamzitou uhradou. Na 3 den slibila balik odesle a zasle tras.cislo (pres zasilkovnu). Po moji urgenci zaslala screen CO SAMOZREJME NAFALSOVALA aplikaci ze balik odeslala, jenom ze trasovaci cislo bylo do zahranici! Zadala jsem ji o cislo moji zasilky , protoze se dusovala , ze balik odeslala , ale ja nemela zadne avizo ani v aplikaci, ani emailom ani sms. Zacalo kolobeh lzi z jeji strany az som ji pohrozila , ze kolegove do 2 hod.budu vedet o ni vsechna udaje a ja ji zitra osobne prijedu navstivit a to ji garantuju, ze do smichu ji nebude!! Do hod .jsem mela na uctu penize zpet! A pani? Patri na vysetreni k specialitum, protoze to je na diagnozu to jeji chovani.


user picture
Veronika 15. 01. 2024

Paní Pavlína si u mě rezervovala věci s tím že platbu poslala,kdy pošlu. Hlídala jsem účet a stále nic nedošlo,stále se ptala kdy pošlu jestli dnes? Tak jsem napsala až přijdou peníze. Napsala ze ji platba nejde poslat a ze bude zkoušet. Pak už nereagovala. Zbytečně člověk blokuje zboží.


user picture
Veronika 15. 01. 2024

přidal/a telefonní číslo: 731280208, email: [email protected]


user picture
Jana Soviarová 2. 02. 2024

Kupovala som od pani Kvasnicovej 2 tričká a 1 mikinu (tričko dlhý rukáv). Mikinu mi neposlala, namiesto toho poslala iné tričko, ktoré som nechcela, o 400Kč nižšej hodnoty. Navyše aby zakamuflovala veľkosť ďalších dvoch tričiek, odstrihla štítok a trička neodpovedajú veľkosti. Nereaguje na správy.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.