Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na faceboku na Teplicke skupine jsem shanela pani co nam pekla pred 4roky pro syna dort. Pani se mi prihlasila do komentaru a pak jsme si psali na messengru. Za dort chtela poslat plagbu predem. Nemela sem s tim problem ani me nenapadlo ze by se mi takhle prihlasila podvodnice. Poslala jsem ji na ucet okamzitou platbou 1500kc. Poze po me chtela vylajat dalsich 700 ze ji zrusili svatbu a ze to nechce vyhazovat. To sem ji neoposkytla. A v den kdy mel byt dort predan uz nekomunikovala.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pavlína 16. 08. 2023

Paní mě také povedla, nabízela všelijaké vlny. Přesně, jak tady ženy psaly vyvolavala. Vybrala jsem si v hodnotě 400 plus poštovné 80. Bohužel jsem zaplatila. Pak jsem se dozvěděla na fb, že je to podvodnice. Ještě ten den jsem ji to napsala a dušovala se, proč by balíček neměl přijít atd. Samozřejmě už teď nereaguje. 🤦‍♀️🤦‍♀️


user picture
Ivo 16. 08. 2023

Tato podvodnice mě kontaktovala ohledně prodeje lístků na hudební festival. Ochotně komunikovala a nabízela celkem 4 ks lístků za dobrou cenu. Po zaplacení částky 2000.- Kč na účet 5123278013/0800 přestala komunikovat a já si následně ověřil účet na netu kde mi vyskočil jako podvod.


user picture
Karolina 5. 09. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPU-155234-5/PŘ-2023-040918 - Teplice, 1500,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.