Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na MP jsem chtěla koupit stroj na párky v rohlíku za 500 Kč. Oslovila jsem paní jménem Ivča Bouzová, na FB od roku 2022. Profilová fotka byla žena se světlejšími vlasy a před ní 2 děti. Paní měla více inzerátů, Poloha Žatec. V inzerátu bylo, posílám přes zasilkovnu, nebo osobně v Žatci... žádným jiným způsobem. Komunikace probíhala normálně, paní reagovala. Zkoušela jsem vyhledat její jméno ve skupinách o podvodech, ale nikde jsem nic nenašla, ani č.ú. nebylo hlášeno jako problematické. Po domluvě jsem tedy poslala 612 Kč na č.ú. které zaslala a čekala info o odeslání balíku. Nic. Dnes jsem paní kontaktovala a zjistila, že neexistuje ani inzarat, ani paní.. jestli mě blokla, tak ji může vyhledat někdo jiný, ale nejde to, takže si asi zrušila FB účet.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 29. 08. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Tereza Stejskalová k bankovnímu účtu: 107-2712810297/0100

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.