Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Vstupenky na koncert Blink182 v O2 aréně Praha (19.9.2023). Prodejce vystupující pod jménem Petra Sojková (údajně z Frýdku-Místku) nabízel/a u facebookové událostí koncertu dvě vstupenky z důvodu křížení termínu koncertu s dovolenou. Po platbě přestal/a komunikovat, lístky ale nabízel/a dál. Škoda 4000 Kč, nahlášeno na policii.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 30. 08. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Lenka Voštová k bankovnímu účtu: 2707212014/3030


user picture
Tomáš 2. 09. 2023

Mám stejný problém. Kupoval jsem od Osoby vystupující jako Petra Sojková vstupenky na komika Billa Burra za celkovou cenu 3000 Kč na facebookové stránce události. Příspěvek výše jsem viděl příliš pozdě… Dávejte si pozor. Posílala mi i občanský průkaz, který jak jsem se poté dozvěděl patří skutečné Petře Sojkové, ale ta s tím nemá nic společného. Fotku ji zřejmě nějakým způsobem stáhla z telefonu… Číslo účtu je ale jiné než v předchozím případě (8942580009/4000). Já i skutečná paní Petra Sojková jsme to nahlásili na policii.


user picture
Gabriela Mrázová 18. 09. 2023

Dobrý deň, naletela som rovnako. Koncert Ludovico Eunaudi v Prahe. Kúpila som dva listky za 108€ Podvodníčka menom na fb: Lenka Voštova. Som zo Slovenska, posielala som peniaze na český účet. Ako môžem postupovať? Vieme to spoločne podať ako trestný cin? Je mi zle z toho, čo ľudia dokazu. Ak môžte kontaktujte ma

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.