Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník vystupující pod jmeném Jiří Šwigost nabízel na Bazoši a Sbazar.cz procesor AMD RYZEN 9 7950X. Pouze osobní předání v Příbrami nebo přes Zásilkovnu, kde je limit na dobírku 500 Kč. Po zaslání 700 Kč jako zálohy na poštovné, s tím že bude odečtena z celkové ceny, prodejce tvrdil, že mu nepřišla a požadoval zaslaní další zálohy, což byla jasná známka podvodu. To jsem odmítl, načež dotyčný ukončil komunikaci.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Marek 8. 01. 2024

Stejný problém stejne jméno akorat Ryzen 9 5600x


user picture
Schanel 7. 04. 2024

To nemyslíte Vážne … já tohle najdu až po poslání 6000 tisíc za telefon ? Chtel půlku platby předem … zbytek pri převzetí, zaslal mi i OP i kartu pojištěnce atd. Pánové … zbývá mi asi se už jen zeptat, zda jste to nějak vyřešili … pripadne jak 🙈 já se chystám zítra jít na Policii podat trestní oznámení … ale když se jedna o tak známého podvodníka mám obavy ze mi ani to již nepomůže. Však za pokus to stojí, takových lidi je potřeba zastavit … střílela bych to ale v tuhle chvíli i sebe ze jsem byla tak najivni… och … zkuste mě prosím zkontaktovat na e-mail pokud mate nějaké info které by mě mohli pomoci, pripadne se můžeme nějak spojit pokud jste nemeli doklady které já mám … i když se taky muže jednat o podvod … Bůh vi

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.