Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
4155047480
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na internetovém portálu BAZOŠ.CZ pod jménem Zdeňek Plachý nabízel/a kameru GO PRO 10 s příslušenstvím, byla požadována platba předem s tím že po připsání částky bude kamera zaslána přes zásilkovnu, podklady pro Zásilkovnu si prodávající vyžádal a byly mu zaslány. Komunikace probíhala naprosto v pořádku, po zaslání platebních údajů prodávajícím ( vystavil mi zálohovou fakturu na jméno Zdeněk Plachý, Tiskárenská 436, 672 01, Moravský Krumlov ) a následném odeslání částky na jeho účet v požadované výši 8.579,- Kč již nereaguje ani na telefonáty ani na SMS. Kamera do dnes nedorazila, ani jsem od Zásilkovny neobdržel žádné informace. Zcela jistě podvod.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 2. 09. 2023

Panovi jste timto nabil jeho predplacenou kartu :( Doporucuji nahlasit na pcr.


user picture
Radek Kubal 2. 09. 2023

Tady čtu, že první připady podvodu spojené s tímto číslem účtu jsou přes dva roky staré. A Policie ČR v tom nekoná? Směšné. Chudáci všichni ti za dva roky pasivity PČR podvedení Už mi nejde o peníze, chci znát jen jména a adresu.


user picture
Admin 2. 09. 2023

To cislo uctu nepatri podvodnikovi. Je to cislo firmy, ktera nabizi platebni karty, ktere se pres tento ucet nabiji. Kazdy klient ma svuj unikatni variabilni symbol. Ten jiz patri konkretni osobe.


user picture
Radek Kubal 2. 09. 2023

Tak já se opravím. Variabilní symbol číslo 4155047480 je stále aktivní i přesto že v roce 2021 byl již použit k podvodu. Stejná osoba, stejné číslo, stejné jednání. Policie ČR pasivní ..... a jede se dál. Vážím si lidí kteří tvoří tuto databázi účtů, variabilních čísel, telefonních čísel a jmen, ale má bohužel význam pouze z důvodu prevence. Mrzí mě, že jsem do ní nahlédnul až po špatné zkušenosti. Můj názor na práci PČR to nemění. Zajímá mě pouze skutečné jméno a adresa která patří k číslu 4155047480. Chci znát člověka který parazituje na ostatních.


user picture
Admin 2. 09. 2023

Databazi tvori kazdy kdo do ni prispeje. Doporucuji to nahlasit na pcr a zadat o reseni. Muzete oslovit i tu firmu, zda by vam pro policii poskytla odentifikacni udaje aby policie mohla snaze identifikovat pachatele.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.