Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Přes WhatsApp mi nabízí pan Stránský mnou poptávané zboží na bazoši. Domluva přes sms poslal fotky ,zboží prý zítra pošle na zasilkovnu a poslal mě číslo učtu. Z nějaké prozíravosti jsem napasal telefonní číslo do googlu a jsem tady. 3X sláva této stránce. Děkuji že tohle někdo vymyslel a dal si s tím tu práci. Žijeme ve zvláštním republice kde lháři a zloději vládnou a policie je úplně k ničemu. Tohle by v západní evropě nikomu takhle dlouho neprocházelo.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Eva Černá 21. 09. 2023

Sháněla jsem polstrování do helmy Samshield, ozval se mi přes bazoš, fotky působí věrohodně. Peníze jsem poslala, ale už daŠÍ REAKCE ŽÁDNÁ. Klidně se připojím k hromadnému trestnímu oznámení.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.