Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pán prodával štěňátka francouzského buldočka.Na kontaktní adrese bydli paní důchodového veku její syn podniká pod tím jménem,ale není to ten sami pán bylo to na pana vymysleno na jeho údaje.Inzerát už je smazány a telefon nedostupný.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Daniel Steidler 13. 09. 2023

Naprosto stejný podvod, jen rasa byla maltézský psík. Na adrese bydlí pán, za kterého se podvodník vydával. Také podávám trestní oznámení.


user picture
Nestan Imerlishvili 19. 09. 2023

Stejný problém jako uváděla paní, zaslala jsem podvodníkovi rezervační poplatek, již nahlášeno na policii, snad se vyřeší👍🏻


user picture
Kristýna 22. 09. 2023

Také jsem neletěla na štěně (retrívra). Jméno i adresa (podle katastru nemovitostí) sedělo. Poslala jsem rezervační poplatek ve výši 3000 Kč na již výše uvedené číslo účtu. Na policii podána výpověď a snad se nám všem podaří dospět ke spravedlivosti :).


user picture
Lucie 22. 09. 2023

Mám stejný problém jako výše uvedené. Zaslala jsem rezervační poplatek na štěně retrívra na uvedené číslo účtu. Od té doby je mobil vypnutý a na email nereaguje.


user picture
Šárka 22. 09. 2023

Hlásím pan má více inzeratu více čísel,které maže 🤷‍♀️ už jsem viděla 3x inzerát pod jménem Kocourek,Zajíček,Řezáč Jakmile pošlete sms na číslo ze ať vrátí zalohu číslo vypne a tvoří další inzeráty jiné cisla a furt dokola.


user picture
Kristýna 23. 09. 2023

Pokud někdo z Vás také naletí, doporučuji navštívit PČR, podat oznámení a policie to bude řešit hromadně. Je to nejspíš jediná možnost jak pána zastavit :)

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.