Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Poptával jsem zboží na bazoši a pan Stránský se ozval s nabídkou s informací, že je z Frenštátu pod Radhoštěm. To je pro mě z ruky (350km), a tak jsme se dohodli na poslání zboží přepravcem, s tím, že chce poslat zálohu předem a že po připsání platby na účet 2660104015/3030 ještě týž den odnese zboží k přepravci. Obratem jsem poslal doručovací adresu, peníze na účet a pan Stránský poslal poslední SMS s potvrzením, že mu peníze dorazily a tím komunikace skončila . Na druhý den jsem jej přes sms kontaktoval ,že nepřišlo avizo od přepravce ať pošle číslo zásilky, nic. Další den jsem se pokoušel dovolat co se děje, ale nikdo to nezvedal. Tak jsem našel tyhle stránky a zjistil že nejsem jediný kdo tomuto podvodníkovi naletěl.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Markéta 14. 09. 2023

https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=5655


user picture
Libor 20. 09. 2023

Bohužel i já jsem podvodníkovi přispěl částkou 1369 korun. Dal jsem si práci, připravil podklady a jdu na policii. Zmíněný podvodník se z čísla představil jako pan Farsky z Frenštátu pod Radhoštěm. Působil velice věrohodně a já za věc, kterou potřebuji peníze poslal. Komunikace proběhla na WhatsApp pod číslem ;420797856979


user picture
Jan Řehořovský 6. 10. 2023

1.10.2023 se mi přes WhAp ozval na inzerát na bazoši, kde jsem sháněl scanner. Protože poslal fotky, tak jsem nakonec přistoupil k platbě předem za 530Kč a tím komunikace skončila. Zjistil jsem, že použil fotky z PL Allegra. Představil se jako p. Farský z Frenštátu p. Radh., číslo mobilu +420797856979, číslo bank.účtu 8060809/0100.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.