Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Podvodník má falešný účet na jméno Tim Bílý. Nabízí na Facebooku k prodeji herní konzole, které nemá. Chce peníze na Paypal a posílá fotky z jiných již proběhlých aukcí a ze zahraničních webů (zjištěno pomocí image reverse search). Paypal má zavedený na stejnou e-mailovou adresu, jako je uvedená v údajích. Zablokoval si mě, takže na něj nemůžu dát odkaz. Poté co jsem mu ukázal důkazy byl na mě ještě hrubý a stál si za svým. Rozhodně od něj nic nekupujte!
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Miroslav Samek 13. 10. 2023

přidal/a číslo účtu: 8888631206/4000


user picture
Míra 13. 10. 2023

odkaz na FB profil podvodníka Tim Bílý https://www.facebook.com/100079441779815 před tím, než si mě zablokoval


user picture
Vladimír Kříž 2. 01. 2024

Včera jsem mu poslal 600 kč na osvětlení přípojného vozu bafxx H0 a ještě mi potvrdil že peníze jsou na ůčtu. Pak si najednou vzpoměl že to vlastně chtěl prodat za 1000 kč ať doplatím na to jsmem mu napsal že doplatím 300 kč až mi přijde zboží. Začal se rozčilovat že nechci dokončit obchod . Tak jsem mu napsal ať vrátí peníze a on napsal že nevrátí . Je to šmejd a bacha na něho .


user picture
Dana Kusá 7. 03. 2024

Taky to na mě zkoušel na FB, odpověděl, že má pro mě mnou poptávané zboží. Spěchal na platbu, zlevňoval. Poslal fotku staženou z internetu z Bazoše. Naštěstí jsem opatrná na tyto šmejdy, vždy si dám jejich jméno do vyhledávače a fotku projedu přes Google Lens. Zkusila jsem ho přesvědčit na osobní předání, to se vymlouval. Stačí tento trik a prokouknete je ... pak si mě hned zablokoval, když viděl, že ze mě nic "nekápne" ...

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.