Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
14. 9. 2023. Reagovala okamžitě po zadání inzerátu přes Wotsapp z telefonu 732363051. Krátký dotaz na zboží, zda je v dobrém stavu. Nabízí, že vše zaplatí a zařídí vše přes DPD. Zásilkovnu odmítá. Skočila jsem jí na to. Při zvolení "vyzvednout platbu" přes stránky DPD se mi stalo, že banka po mně chtěla potvrdit platbu ve výši 326,21 EUR. Když jsem váhala, vyzývala mě, ať se nebojím platbu potvrdit, že .... To jsem samozřejmě neudělala. V DPD uváděla adresu Petra Staňková, Kosmonautů 1169/16, 35002 Cheb.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Tamara Zonygová 18. 09. 2023

tak jo… Taky se přidávám se stejným problémem. Paní jménem Petra Staňková měla zájem o zboží z bazaru. Přes bazoš jsem prodávala poprvé a asi i naposledy. Měla zájem o zboží, napsala na whatsapp s tím, že objedná dopravu, přes odkaz se to potrvdí a kurýr následně zavolá na domluvení termínu převzetí balíčku. Zbytek jsem předela sestřenici, která zboží prodává. Já jsem to pouze zveřejnila na bazoš. Došla mi zpětná vazba, že je odkaz falešný a že si pro jistotu zablokovala kartu, takže doufejme, že žádně ztráty de konat nebudou. Ale i tak mě zajímá, zda to paní za toto stoji. Zítra se to pokusím vyřešit s pčr.


user picture
Tamara Zonygová 18. 09. 2023

přidal/a telefonní číslo: 732363051


user picture
Tamara 18. 09. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: 1 - Valašské Klobouky, 900,-


user picture
MH 23. 11. 2023

Také dnes to samé.. Petra Staňková - podvodnice přes falešný profil DPD, telefon 739270419, zboží přes Bazoš


user picture
Petr 1. 12. 2023

Stejné teď. Petr Staňková 739270419. Prý je z Hodonína a chce poslat kurýrem. Tak jsem ji odpověděl, ať přijede osobně, že ji rád uvidím.


user picture
Gabriela 9. 01. 2024

Dnes se nám stalo úplně to samé. Stejné jméno, telefon, zboží bylo vystaveno na Bazosi.


user picture
Luboš 20. 01. 2024

Petr Staňková 739270419. Minutu po zadání inzerátu WhatsAppem dotaz na to, zda je nabízené zboží k mání. Neuvedla, o který inzerát jí konkrétně jde. Na základě níže uvedených upozornění na ni nereaguji. Číslo blokuji.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.