Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Jedná se o podvodný prodej vstupenek na koncertní události, dotyčná osoba pod fb profilem Pavlína Šišková, s profilovou fotkou modré hvězdy života, rozvedená, údajně pracující jako zdravotní sestra v Kroměřížské nemocnici, nabízí, převážně dle dostupných inzerátů, 3 lístky na koncert(shodná cena za kus 1400,-) s možností osobního předání v Kroměříži či online, převážně na stání před podium, důvodem prodeje je vždy něco týkající se její dcery, u mě konkrétně krádež jejího telefonu, na jiné stránce Bazar Brno nalezení lístků na lepší místa, nicméně nepochybuji o tom, že důvodů je více. Vše vypadá věrohodně, ale po zaslání peněz na její účet již ustane komunikace, nedaří se jí zpětně kontaktovat. Volal jsem do Kroměřížské nemocnice, nikdo takový tam prý nepracuje. S tímto jednáním jsem se setkal poprvé, naivně jsem věřil, že to i tentokrát dopadne dobře a budou obě strany spokojené, nebral jsem si ani jiné informace, což jsem tedy podcenil ale bůhví, jestli by byly pravdivé! Situace již řešena s PČR, nyní hledám další poškozené.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 19. 09. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Natálie Okálová k bankovnímu účtu: 2451534019/3030


user picture
Roman 24. 09. 2023

Podvod - lístky na derby Slavia - Sparta 24.9. - 900Kč,-


user picture
Veronika Bejaoui Kůtová 27. 09. 2023

Koupila jsem od paní 2 lístky na Calina do 02 areny. Vše stejné, jen jsem posílala peníze na jiný účet. Nahlášeno na PČR.


user picture
Veronika Bejaoui Kůtová 27. 09. 2023

přidal/a číslo účtu: 670100-2223360387/6210


user picture
Admin 29. 09. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jiří Hovorka k bankovnímu účtu: 670100-2223360387/6210


user picture
Jiri Hovorka 11. 10. 2023

hazite tady na mě spinu, ale mám důkazy že i mě podvedl, nakecsl mi že mi to posílá a chce koupit paysef, ověřte si vždy jméno aby souhlasilo s bank. Účtem apod.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.