Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
pan Alan Ober (Oberfalzer) mi prodal knihu pres inzerat. Poslal jsem mu predem penze na ucet vcetne postovneho. Bylo to v breznu 2023, a ted je zari 2023 a stale mi knihu neposlal. na emailove vyzvy regauje sliby, ze knihu posle a ze je v tezke zivotni situaci. mezitim pridava dalsi inzeraty, tak nevim jaka zivotni situace nedovoluje cloveku poslat knihu zasilkovnou. Samozrejme ze to jsou vymluvy, nechapu vubec toto jednani, kniha nebyla prilis draha,a le jde o proncip. pokud toto dela dalsim zajemcum tak pak se to muze nascitat
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 26. 09. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Marcela Volfová k bankovnímu účtu: 1448388183/0800


user picture
Michael 23. 02. 2024

pan vystupuje na bazosi pod pseudonymem Alan Ober alisa Alan Oberfalcer

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.