Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Poslana zaloha za telefon iPhone 15 Pro Max 256 gb - Telefon měl byt zaplacen. 1/2 Poslana dopředu druhá měla být poslána pak. Škoda 18000 Kc - Zřejmě žena
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 26. 09. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Lucie Bisová k bankovnímu účtu: 2702003037/3030


user picture
Natalie 29. 09. 2023

Dnes to samé, to samé číslo účtu i telefon, poslala jsem 5tis. Paní mi poslala i občanský průkaz, který samozřejmě nebude ani její👌🏼


user picture
Josef 29. 09. 2023

Můžeme se spolu nějak kontaktovat, rád bych se vás zeptal na podrobnosti jestli by to bylo možné. Napište prosím na můj email [email protected]


user picture
David 29. 09. 2023

Dobrý den, v polovině září jsem přidával příspěvek o této podvodnici, ale s jiným číslem účtu. Jméno je stejné, způsob komunikace velmi podobný. Trestní oznámení podáno pod značkou KRPA-305269/PŘ-2023-001418. Prosím, podejte na tuto podvodnici také trestní oznámení a sdělte policii tuto spisovou značku. Děkuju.


user picture
Natálie 29. 09. 2023

Dobrý večer Davide, ano četla jsem i váš příspěvek s jiným číslem účtu, pokud jste to byl vy, protože co jsem koukala je nás víc… Samozřejmě vše zítra nahlásím policii, dnes už jsem neměla kdy


user picture
Josef 30. 09. 2023

Dobrý večer pane Davide, chtěl bych se zeptat zda policie tohle vubec bude nejak resit nebo co vám bylo řečeno. Mně se tahle situace stala prvně tak jsem docels zvědav jak vubec policie bude dál postupovat. Pokud byste byl tak hodný a mohl mi napsat na email pokud to tady nechcete veřejně rozepisovat, každopádně já se chystám v ponděli na policii..

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.