Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Procesor Ryzen 9 5900X, zaplaceno předem na účet, po odeslání peněz přestal komunikovat, 2 měsíce nic. Dnes jsem jen tak ze srandy telefon vytočil, prodejce vymýšlí příběhy o poškození poštou,... Předpokládám, že znovu telefon už nezvedne.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 3. 10. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Tereza Kurečajová k bankovnímu účtu: 2308871143/0800


user picture
Vít 4. 10. 2023

Jedná se definitivně o muže (podle hlasu v telefonu). Je ale možné, že účet nepatří jemu.


user picture
Luboš 4. 02. 2024

Ano, pán si vyžádal zálohu 1000, druhý den už jen 245 na poštovné. Číslo účtu žádal ale jiné 5180335053/0800. Mail má také jiný [email protected]íky této stránce jsem nepřišel o peníze

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.