Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní ve skupince daruje a poštovné a nabízí pleny Dětské vlhčené ubrousky a příkrmy. Projevila jsem zájem o darování plen. Tak se tato dáma Erika Bajrami ptala kolik balením že má doma 32 balení Jumbo balení. Že mi může poslat xy balíku všechny jen při mě. A k tomu vlhčené ubrousky no vše co chci . Poštovné 180kc. Na otázku že balíkovna je jen za 65kc sdělila že ona neposílá balikovnou.a stále tlačila na úhradu a potvrzení o platbe. Když jsem chtěla vidět mě zboží . Tak že co jakomchci když jsem nic ještě neposlala...Bylo mi to divne ihned. Vyjela jsem si tady na této stránce její číslo účtu a světe div se. UPS je tady ... a ještě v jiné skupince na Facebooku psaly maminky o jejím podvodu. Prosím dejte si pozor.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.