Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Hledala jsem na Facebooku panenku chlapce, od BabyBornu, paní pod jménem ,,Be Ela” nabízela za dobrou cenu 220,-. Přišlo mi to zvláštní ale napsala jsem, bylo mi odpovězeno ,,důvod prodeje, dcerka si s panenkou odmítá hrát, jelikož má pin**ka.”Napsala jsem že mám zájem, peníze poslala a paní slíbila že ten den panenku ještě odešle. Do dnešního dne mi panenka nebyla doručena a paní už přestala reagovat.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 11. 10. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Michaela Beránková k bankovnímu účtu: 1282070078/3030


user picture
Michaela 14. 10. 2023

Dobrý den náletela jsme taky zaplatila jsme dvě panenky a postýlku paní příjemná ale po platbě přestala komunikovat 650kc :(1282070078/3030


user picture
Tina 29. 10. 2023

Taky jsem naletela, naštěstí jsem poslala peníze jen na zasilkovnu a ne celou částku za zboží. Paní ze začátku reagovala slušně, ještě mi posílala další zboží na doplnění, jestli nemám zájem. Psala ze to jde zabalit. Po týdnu sem se ozvala, jak na tom je, to psala ze to poslala a ze to zkontroluje až příde domu a od te doby nic, ozvala jsem se ještě 2x a už vůbec nereaguje.


user picture
Veronika Volfelová 15. 11. 2023

Dnes jsem koupila Albi tužku po platbě na účet přestala paní komunikovat


user picture
M 1. 04. 2024

Také jsem podvedená. Na policii půjdu a zkusím jim předložit i všechny důkazy, aby se všechna podaná TO spojila v 1 a už se konečně něco dělo. Pokud mohu všechny zde poprosit, udělejte to samé. Když by hledáte Michaela Beránková, je v komentářích v detailu podvodů k nalezení mnoho podaných TO. Nahlašte je vždy všechny, ať se spojí v 1 případ. Ta ženská patří za mříže!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.