Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Paní prodává na Facebooku na Marketplacu porcelánové vánoční talíře. Prý má výprodej a akční výprodej za cenu 100 Kč za kus končí o půl noci. Takto už to trvá už déle. Naletěla jsem objednala q poslala peníze nebo na účet a když jsem psala druhý den že si ještě přiobjednat tam to chtěla poslat přes Western Union. Nemám ani balíček ani peníze zpět. Komunikace prvně suprova ale pak už přestala když sem se pořád dožadovala potvrzení o poslání balíku. Email na ni nemám ale na Facebooku je pod jménem Milena Jasmína Dreveňakova
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Monika Dvorožňáková 14. 10. 2023

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: 7782 - Facebook, 950,-


user picture
Monika Dvorožňáková 14. 10. 2023

Vložila jsem na jednu skupinu na Facebooku poptávku ,že by jsem chtěla pro dceru uháčkovat Axelotla . Paní pod jménem Milena Jasmína Drevňáková mi napsala soukromou zprávu ,že mi Axelotla pro dceru uháčkuje za 850kč+ poštovne . Peníze jsem poslala na účet. Když jsem se v pondělí ptala ,zda peníze dorazily ,tak napsala že ano a v pátek že posílá zboží ....od té doby už nereaguje na zprávy . Nemám ani Axelotla ,ani peníze

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.