Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Toto je PODVODNÝ obchod = https://blouser.shop/products/spring-and-autumn-casual-fashion-hundred-matching-new-sports-shoes--2038695856?fbclid=IwAR3-RrfDjjgZQmLnao_195qN-Ts20L8ijNSCcIerHgD6Eb5ZwMlrsGJLYes Na ODKAZ jsem narazila na FB stránkách pod Blouser-USA, kde po rozkliknutí NIKE JORDEN kotníčkových bot, se stránky na první pohled tvářily jako by spadaly do skupiny ZALANDO. Tomu tak ale není!!! Jak píší mnozí další v komentářích, tak došly hadrové umělé boty v hodnotě maximálně 100 Kč. Po rozbalení my bylo hned jasné, když přišla jen hnědá neoznačená krabice, že to budu špatně a taky ano. Uvnitř pouze vytištěný lístek s textem: "Vážený zákazníku. Děkujeme za zakoupi našeho produktu! Máte-li k pořízeným produktům jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu: [email protected] Uvedená e-mailová adresa slouží pouze ke shromažďování informací pro účely efektivního odbavení požadavků/dotazů po dokončení Vaší objednávky. Ve svém e-mailu prosím uveďte své číslo nákladního listu, popište důvod své stížnosti a jakým způsobem očekáváte její řešení. Obratem se s Vámi zkontaktujeme, poskytneme nezbytná vysvětlení a informujeme Vás o dalším postupu. S pozdravem After-Sales Service Team Takže NIC, co by se prostřednictvím uvedených informací dalo zdárně vyřešit!!! Po napsání na tento e-mal se stížností, že došly jiné boty než objednané a požadavku vrácení peněz, přišla tato odpověď: "Vážený zákazník, Toto je automatická odpověď e-mail! Tento e-mail se používá pouze k shromažďování informací o balíčku, které potřebují poprodejní servis. Informace o balíčku, které vyžadují poprodejní zpracování, budou zaslány příslušným on-line obchodníkům, kteří vás budou kontaktovat a poskytnout poprodejní servis prostřednictvím poštovní schránky, kterou jste zanechali při nákupu zboží. Uveďte prosím číslo nákladního listu zásilky. Číslo nákladního listu je na štítku mimo balení. Pokud jste balíček neobdrželi nebo jste balíček odmítli, prosím, neposílejte e-mail. Můžete kontaktovat online obchodníka přímo. Pokud jste uvedli výše uvedené informace, ignorujte prosím tento e-mail a trpělivě čekejte, až vás obchodník kontaktuje. Děkuji vám!! Byla v několika jazycích. Následně jsem pdala ještě na e-mail uvedený na zmíněných stránkách ([email protected]) a ten je zatím bez odezvy.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Marie Šulcova 13. 10. 2023

Místo objednaného zboží , přišly hnusne kecky. Šmejdi. To měl být dárek na Vánoce 😢🥵😫


user picture
Zuzana 30. 04. 2024

Místo krásné kožené bundy. Hadr na zem.


user picture
Zuzana 30. 04. 2024

přidal/a email: [email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.