Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodejce vystupuje/val na bazoši pod přezdívkou Melounek. Prodával grafickou kartu Asus RogStrix GTX1080Ti OC 11Gb, z důvodu přechodu na jiný model. Na email reagoval v celku rychle. Po mé otázce, zda-li je grafická karta stále k mání mi bylo odpovězeno, že ano. Jelikož jsem byl mimo republiku, požádal jsem prodejce, zda-li by mohl kartu poslat poštou na dobírku, s tím, že klidně pošlu částku za poštovné předem. Odpověď, že není problém, poslal číslo účtu a následující den jsem ještě dostal od prodávajícího potvrzení, že peníze dorazily a že kartu pošle. A tím to vše skončilo. Dnes jsem kontaktoval Bazos.cz a poslali mi kontaktní údaje o ostatních zájemcích, které jsem kontaktoval. Bohužel jeden zájemce poslal celou částku předem a jeden jen poštovné. Momentálně čekám na další odpovědi.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Ivo Kubečka 16. 10. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPT-269049-1/PŘ-2023-070712 - Ostrava - Poruba, 250,-


user picture
Petr Ježdík 16. 10. 2023

Podobný případ - prodej mobilu. Poštovné 200 Kč zaplaceno předem na stejný účet uvedený výše. Pouze mailová adresa podvodníka byla jiná. [email protected]

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.