Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pani inzerovala domeckovou postel na marketplace. Na facebooku pod jmenem Deni Ska. Cena 1200,- + 300,- doplňky. Ucet veden na jmeno Věra Káníková. Konverzace probihala na messengeru. Penize odeslány, ale zboží nepřišlo. Peníze taktéž nevrátila.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 17. 10. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Věra Láníková k bankovnímu účtu: 1034421369/5500


user picture
Vendula Mládková 18. 10. 2023

Dobrý den, přidávám se k podvedeným. Nám bylo mimo jiné napsáno, že si předchozí zájemce postel nevyzvedl. Mám screenshoty konverzace i potvrzení o platbě.


user picture
Alexandra Zaoralová 25. 10. 2023

Přidávám se taktéž k poškozeným. Máte někdo zkušenost s podáním TO.


user picture
Tereza Hanáčková 8. 11. 2023

Tak já se taky přidávám k těm co paní podvedla. 😤 TO jsem ještě nikdy nepodávala, poradíte mi prosím? Děkuji


user picture
Kikina 2. 12. 2023

Tak já se taky přidávám, čislo účtu a jméno souhlasí ale já na tu postel psala Petr K který má tu Věru ve vztahu na fb. Dokonce mi pán nějakým zázrakem poslal foto z pošty ale jenom naše jmena a čísla tel. Chtěla jsem číslo balíku ale od té doby žádné odpovědi,A na poště nic nikde není. Když tak mi napište na Messenger... Kikina Šaldová(blond vlasy)


user picture
Kikina 2. 12. 2023

Mám hodně info ohledně těch dvou..s jednou maminkou jsem v kontaktu prosím další mi napište ať můžeme dát trestní oznámení. Ten Petr je v podmínce. A Věra je jeho přítelkyně. Prosím napište.


user picture
Veronika 10. 12. 2023

Také jsem naletěla.Podvodnice chtěla poslat půlku za domečkovou postel(zálohu) +poštovné, když jsem jí napsala, že to nepošlu, že nikde nemám jistotu, že to není podvod,tak se ještě ohromně rozčílila, že to snad nikdo nemůže udělat, že je to snad pro děti. Takový lidi jsou fakt hyeny. Psala jsem,že zaplatím poštu a zbytek na dobírku, ale to paní odmítla s tím, že se jí stalo, že postel poslala a nikdo si ji nevyzvedl ,takže přišla o poštovný.Ta postel se mi hrozně líbila a pro mého dvouletého synka jsem ji opravdu chtěla, takže jsem jí nakonec ty peníze nakonec poslala a dopadla jsem jako vy😔Teď je toho strašně moc,hrozná doba tohle...


user picture
Michal 4. 01. 2024

Také jsem naletěl… Domečková postel.. Z mé strany se jednalo o pana (mladíka) Petra Kaderu (poslal mně i číslo občanky). Komunikoval se mnou pravidelně. Zaplatil jsem mu část peněz předem a zbytek na dobírku. Posléze napsal, že je ve špatné situaci s manželkou a musí vyžehlit problém. Poslal mně ofocenou občanku, aby doložil na věrohodnosti. Já bob na to skočil a doplatil. Postel prý poslal a měl dodat číslo zásilky pro sledování. K tomu nedošlo, ale i nadále komunikoval. Druhý den jsem si všiml, že si změnil jméno na FB na Petr Fajkus. Stále se vymlouval, že chodí do práce na směny a vrací se pozdě večer. Nyní již nekomunikuje..


user picture
Kašpárek 5. 01. 2024

Dobrý den, též jsem byl podveden a zaplatil předem 1.500Kč. Podáno trestné oznámení KRPE-949-1/PŘ-2024-170613. Nejdříve vystupoval jako Peťan Kaderka, nyní je jako Fajkus Petr. Pokud půjdete nahlásit, předejte Policii i číslo trestního oznámení.


user picture
Jaroslava Kašpárek 5. 01. 2024

přidal číslo a místo tresního oznámení: KRPE-949-1/PŘ-2024-170613 - Pardubice, 1500,-

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.