Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pres Fb, sponzorovaná reklama na www.trucey.com, objednán Adventní kalendář Dior, sleva z 4500,- na 1500,- šlo pouze na dobírku. Žádný potvrzovací email nic, a přišly boty v hodnotě cca 100kč.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Věra 19. 10. 2023

Objednávka přes Facebook, na 2ks adventního kalendáře v celkové hodnotě 2850 Kč. Místo toho dorazily bezcenné gumové boty. Na email nikdo nereaguje, potvrzovací email o objednávce atd. také nedorazil.


user picture
Eva Krumphanzlová 23. 10. 2023

FB objednávka 2ks kalendáře DIor za 2850, dorazily boty cca za 250 Kč.... na dobírku, email nepřišel....


user picture
Simona 25. 10. 2023

Podvod, místo kalendáře za 1500 Kč došly boty v hodnotě 50 Kč. Nedá se vrátit, protože není nikde faktura ani číslo objednávky.


user picture
Jana 1. 11. 2023

Stejná zkušenost. Objednán adventní kalendář za 1500 Kč, místo toho přišly hrozné, levné boty.


user picture
Dana Sokolová 1. 11. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: Zatím nepodano - Ústí nad Labem, 1500,-


user picture
Jana 3. 11. 2023

Objednala jsem adventní kalendář za 1 500,- Kč a přišly mi hrozné boty. Reakce na reklamaci žádná. Úplně stejná zkušenost, jako v předchozích příspěvcích ....


user picture
Denisa 3. 11. 2023

Objednány 2 ks kalendář Lancome na Trucey.com (celkem 3000,- Kč) , došly 2x laciné nekvalitní tenisky, na email nikdo neodpověděl, podvodníci si namastili kapsu.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.