Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na FB jsem sháněl hru na PS1 kontaktoval mě profil Tomáš Sobota že jí má a prodá mi ji. Koukal jsem na jeho FB a měl tam příspěvky z roku 2016 tak mě nenapadlo, že se bude jednat o podvodníka. Poslal jsem mu 279 Kč za hru (200hra pls 79 poštovné) a sdělil mi že druhý den pošle. Druhý den se mi zobrazilo že člověk není dostupný na Messengeru. PS: v případě potřeby mám vyfocenou profilovou fotku a v konverzaci mi sdělil že je z českého Brodu, otázka je zda je to pravda. Dejte si pozor a snad tohle někomu pomůže.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 19. 10. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Adam Drahota k bankovnímu účtu: 2546484018/3030


user picture
Honza 4. 04. 2024

Nejsem podvedený, ale vím o dalších. On a jeho kamarádi okrádají od minulého roku lidi na bazaru. Zde jeden případ: https://www.facebook.com/share/p/m1BRne4VziqndiAm/ Zde druhý případ, který patří k druhému číslu účtu v prvním prispevku: https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=9628 Zde odkaz na reálný profil jednoho z vlastníku účtu, falešný profil, který používají, Tomáš Tomáš, má i v přátelích, Justyna Justyna je jeho partnerka a možná v tom jede s ním. Adama Drahotu má také v přátelích. https://www.facebook.com/share/CZyiGmjMVcXggWh9 Škoda přesahuje 5000 Kč a podvedených bude mnohem více! Spojte se, prosím.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.