Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Dobry den,Chci varovat lidi před paní Kristýna Kučerova ( Kristýna Kučerová) má svojí stránku s oblečením KK Fashion style .. Před půl rokem jsem ji posílala peníze ( skoro 500) oblečení nemám a peníze také ne. Psala že si můžu v hodnotě vybrat něco jiného tak jsem vybrala a pak přestala reagovat a pro jistotu mě i blokla na měsíc na stránkách psala jsem ji totiž pod příspěvky a ty vždy smazala ( napsaly mi dvě paní že s ní mají taky problém) . Poslední foto je co jsem psala dnes pod její příspěvek a opět smazaný Nevím co se stalo ale první objednávka došla v pořádku a několik lidí si od ní kupuje dál ale mě prostě podělala a nechce to řešit dál...
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Nikola 24. 10. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Kristýna Kučerová/ Lysáková k bankovnímu účtu: 294655837/0300


user picture
Nikola 24. 10. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: 7926 - Facebook, 350,-


user picture
Veronika Secká 25. 10. 2023

Několikrát posláno úplně jiné zboží, reklamace nikdy neřešena, na zprávy nereaguje. Musela jsem si to vždy prodat jinde. Od září urguji vrácení platby, nebo zaslání objednané kabelky, paní Kristýna Lysáková mne stále ignoruje

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.