Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Facebook, jméno Jajinek Kajínek, Dřevěná kuchyňka Lidl za 500,- v top stavu, Bezproblémová komunikace, po zaslání 199,- na pokrytí dopravy, přestal komunikovat, inzerát zrušen a pod tím samým jménem vystaven inzerát znovu, když jsem napsala, že mám zájem, prodejce mi začal zboží opět nabíze a komunikace stejná, při žádosti o 199,- na účet jsem mu odepsala, že ode mě už je má poslané a opět přestal komunikovat. A kuchyňky už se nečkala.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Daniela Rybaříková 26. 10. 2023

Facebook, jméno Čertík Kšeftík, Albi knížky za 100,- za kus v top stavu, Nejdřív bezproblémová komunikace, po zaslání peněz za knížky, přestal komunikovat, inzerát zrušen. Nahlásila jsem jako podvodný a zrušeny inzeráty.


user picture
Magdaléna Kubanová 26. 10. 2023

Danielko, děkuji za reakci. Byla finální částka velká? Uvažujete trestní oznámení?


user picture
Daniela Rybaříková 26. 10. 2023

Magdaléno, částka byla JEN 700Kč, nic velkého, ale když si prodávající tímto dá "korunku ke korunce" tak z toho za chvíli má pěkný balík :-(


user picture
Magdaléna 27. 10. 2023

A právě ten pěkný balík = pěkné TO a z toho i pěkný průšvih


user picture
Veronika 28. 10. 2023

Zdravím, tak jsem se, bohužel, nachytala nyní také. Stejné číslo účtu, přezdívka Jajinek Kájínek, šicí stroj PFaff. Poslala jsem 500,-. Zkusím v pondělí zavolat do tě maxbanky pro zjištění jména majitele účtu.


user picture
Anna Šicová 1. 11. 2023

Cerik Kseftik, Albi knihy na Marketplace.. Zaslala jsem předem na účet platbu za dvě knihy, kdy jedna měla být za 200,- měly být nové + 65,- za balikovnu. Celkově tedy 465,- po zaslání informace, že platba je poslána a kdy hodlá balík odeslat, přestal komunikovat.


user picture
Magdaléna Kubanová 1. 11. 2023

Bude náš bohužel přibývat, protože je aktivní pod více profily a nikomu to nestojí za TO. Ale on už má vydělaný balík.


user picture
Anna 1. 11. 2023

Jak na něj? Podat trestní oznámení společně? V té bance, dá se zjistit jméno?


user picture
Daniela Rybaříková 1. 11. 2023

Psala jsem si s paní (Fikuska Fialová), která také naletěla na knížky Albi a psala upozornění na PODVOD. Nevím jaké číslo účtu bylo pod tím inzerátem, ale prodejce byl Jaryn Kovy. Stejně hloupé jméno, že bych se nedivila, kdyby to byl ten někdo stejný koho tady uvádíme. Ale paní psala, že vlastním jménem je prodejce Nikola Švarcová.


user picture
Denisa Chromá 4. 11. 2023

Též jsem se chytla na Albi tužku 600kč FB jméno Nicola Vakdysova. Používá kradené fotky.


user picture
Veronika 5. 11. 2023

Zdravím, tak se hromadně domluvíme a podáme trestní oznámení. Písněte mi kontakt, tel. na můj email [email protected], že bychom se domluvily přes whatsup, nebo přes e-mail, to nechám na Vás. Nebo vytvoříme skupinu, kde se bude lépe komunikovat. Co říkáte?


user picture
Denisa 20. 11. 2023

Tak máme další profil , pod kterým se prodává stejně zboží a se stejnou fotkou pod profilem Lukáš Matice na takže pozor!!


user picture
Diana Čičmanová 28. 11. 2023

Ano, i nás podvedl pod jménem Lukáš Matice. Kuchyňka za 500kč a po odeslání zálohy 199kč přestal komunikovat...


user picture
Anna 8. 12. 2023

Dobrý den, budeme s tím tedy něco dělat?

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.