Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Bazos. Koupě hry na PS5. Bohužel nic nenasvědčovalo podvodu. Z mé strany zaplaceno obratem, komunikace přes email se zdála být korektní. Domluveno odeslání na pondělí, ale už žádná komunikace. Podezření jsem začal mít v okamžiku kdy všechny nabídky s portálu zmizely. Nabízel více zabalených her za "normální" ceny. Text inzerátu: Inzerát 175799443: Hry na PS5 Prodám úplně nové originál zabalené hry na PS5 za super ceny, osobní odběr v Praze nebo při platbě předem zásilkovna Immortals Of Aveum - 1000Kc Madden 24 - 900Kc Exoprimal - 800Kc Aliens Dark Descent - 600Kc Final Fantasy XVI - 900Kc Like A Dragon: Ishin - 600Kc Atomic Heart - 800Kc Sword Art Online Last Recollection - 800Kc Pokud se vše ještě objasní rád se omluvím a komentář zde upravím. Nicméně bych rád zatím tímto upozornil ostatní a se ztrátou 980Kč jsem se už asi smířil.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 27. 10. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Roman Nozhkin k bankovnímu účtu: 2011199288/5500


user picture
Václav Jansa 4. 12. 2023

Jak jsem slíbil, tak pokud se situace vyvine pozitivně vezmu upozornění zpět. Dnes jsem obdržel celou platbu zpět i s omluvou a asi vysvětlením.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.