Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Přišel mi balíček na dobírku, nic jsem si neobjednala, bohužel balík převzal kolega a zaplatil. Zásilkovna, která mi balíček dovezla nechce vzít zpět a odeslat zpátky. Teď šlo o "pouhých" 320 Kč ( padělky Gucci pantoflí a nějaký svršek), ale asi před půl rokem to byly už 2.000 Kč, balík jsem naštěstí nepřevzala. Odesílatel na balíku je uveden jen jako "BSI"
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Lenka Jancová 30. 01. 2024

Objednala som si úplne nieco iné ako mi prišlo..za 37 eur mi prišiel nejaký káblik s koncovkou...hodnota možno 10 eur...nic také som si neobjednala...prevzal to nevedomky manžel...spolocnosť BSI


user picture
Zdeněk Dvořák 8. 02. 2024

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: 1 - Lutín, 2500,-


user picture
Zdeněk Dvořák 8. 02. 2024

Bohužel jsem odebral a zaplatil zboží za 2.500,-, které jsem neobjednal, což jsem zjistil až doma samozřejmě. Čekal jsem zásilku, ale úplně něco jiného. Adresa zpětná samozřejmě žádná - jen BSI. Zásilkovna na to prý nemá žádné páky, mám napsat prý na i-mail který tam je, ale myslím si, že to asi nemá cenu, přesto to zkusím.


user picture
Olga Ferková 19. 03. 2024

Čekala jsem balík na dobírku. Tudíž jsem zásilku za 650,- Kč převzala. Neměla jsem však objednány, žádné pochybné náušnice, jako od kolotočů. Mám poučení, abych před placením zjistila, odkud balíček je.


user picture
Rostislav Spáčil 3. 04. 2024

Dobrý den dnes mi byl doručen balíček od BSI za 1650kc ale já jsem si nic neobjednal proto jsem zboží ani nepřevzal díky panu řidiči který mě upozornil že to bude podvod a proto si balíček vzal nazpět. Díky pane řidiči jinak bylo 1650kc v pr......

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.