Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
V červenci jsem od paní Veroniky Vegeltanzove kupovala tričko a mikinu poslala peníze a komunikace slabá po 2,5 měsíce jsem chtěla vrátit peníze poslala mikinu,která byla fkekata.Tu jsem ji vrátila a chtěla vrátit peníze,že ruším objednávku.Pani nekomunikuje,peníze nemám.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 30. 10. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Jiří Zemek k bankovnímu účtu: 123-1473980277/0100


user picture
Mirka simonovska 6. 12. 2023

2.9 jsem na koupila od Veronika Vogeltanzova Verrmoda 3 veci, po nekolika urgencich balik poslala ale ten se pry ztratil ..urguji vratku penez a nemam nic ..nereaguje


user picture
Mirka simonovska 6. 12. 2023

2.9 jsem na koupila od Veronika Vogeltanzova Verrmoda 3 veci, po nekolika urgencich balik poslala ale ten se pry ztratil ..urguji vratku penez a nemam nic ..nereaguje


user picture
Michaela Kynkalová 8. 12. 2023

22.6.23 jsem koupila od paní Veroniky Volgentanzové džísku, 27.6. jsem přiobjednala ještě mikinu, kterou jsem chtěla přidat do balíčku v rámci jednoho poštovného. 13.7. dorazila mikina. Na dotaz, proč to rozdělila, mi napsala, že samozřejmě, že mikina byla skladovka a džíska předobjednávka. Od té doby paní přestala komunikovat.


user picture
Barbora Joselevičová 31. 12. 2023

Mám naprosto stejný problém. Pani Wogelzanzová mi dluží zboží a nebo peníze za něj. Neustálá výmluva , ze zboží se ji vrátilo , protože jsem si ho nevyzvedla nebo ze zboží omylem odešlo jinam, potom ze balíčky kontroluje čoi


user picture
Kateřina Tulisová 9. 02. 2024

14.6.2023 objednáno zboží celkem za 2385,- u Vero Nika. Neustálé výmluvy-zboží prý bylo odesláno a mám poděkovat slečnám, které skupinku nahlasily a proto se to prý zdržuje. Pak prý vyřizuje reklamaci se Zasilkovnou, protože ta zásilku ztratila. 19.11.2023 poslední komunikace pak už bez reakce. Je šance na nějaké řešení?

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.