Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kurýr si přijde pro balíček, kliknout na odkaz, vybrat banku..
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Zahuba 30. 10. 2023

Dobry den , Predavam TV na bazosi a pani ma kontaktovala resp tento email ;) Ak Vam treba pomoct pri spolupraci z vasimi policajnymi zlozkami ( ste predpokladam CZ ) tak mile rad pomozem chytit tu spinu ;l


user picture
Lukáš 31. 10. 2023

Stejná situace, paní odepisuje docela rychle, já teda naletěl, protože v mobilu jsem si nevšiml emailu odesílatele. Celá zpráva je ale velmi podezdřele napsaná, čeština nic moc, chtějí po vás přístupy do banky. Já na to sice klikl, dokonce potvrdil, ale stihl jsem to zablokovat, než se něco stalo.


user picture
Pavel 1. 11. 2023

Alexandra Barešová <[email protected]> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dobrý den. Mám zájem o váš inzerát, je stále platný ? [email protected] - Email byl odeslan ze serveru Bazos.cz. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dobrý den, děkuji za odpověď. 😊 Chci koupit, ale jsem z jiného kraje. Ale můžeme to udělat prostřednictvím kurýrní služby Balíkovna. Je to nejjednodušší, peníze dostanete na bankovní účet dnes a kurýr může zítra přijet na vaši adresu. Osobně vše zaregistruji a zaplatím za doručení. Dobře? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​ Potřebuji jen telefonní číslo, na které by kurýr zavolal. Celou částku zaplatím na stránce Balikovna, poté obdržíte e-mail s potvrzením o převodu na váš bankovní účet. Peníze budete mít na bankovním účtu a kurýr vám poté může zavolat. Je to jednoduché.😊 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​ Dobře. Napíšu vám, až všechno vyřídím. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​ To je dobře. Z Balikovny byl odeslán e-mail, zkontrolujte prosím. Vyberte, do které banky chcete peníze obdržet, a poté obdržíte zprávu k potvrzení. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​ Z jako "Balíkovny" přišel e-mail s následujícím odkazem. Nedoporučuji klikat. :) Odesláno z jiného časového pásma ( CZ - 1h ). https://tinu.be/RiE5CNceXu


user picture
Lukáš 2 2. 11. 2023

Koukám, zprávy jsou jak přes kopírák, že by to byl robot? Tohle přišlo mě. Dobrý den. Mám zájem o váš inzerát, je stále platný ? [email protected] - Email byl odeslan ze serveru Bazos.cz. -- Dobrý den, děkuji za odpověď. 😊 Chci koupit, ale jsem z jiného kraje. Ale můžeme to udělat prostřednictvím kurýrní služby Balíkovna. Je to nejjednodušší, peníze dostanete na bankovní účet dnes a kurýr může zítra přijet na vaši adresu. Osobně vše zaregistruji a zaplatím za doručení. Dobře? -- Potřebuji jen telefonní číslo, na které by kurýr zavolal. Celou částku zaplatím na stránce Balikovna, poté obdržíte e-mail s potvrzením o převodu na váš bankovní účet. Peníze budete mít na bankovním účtu a kurýr vám poté může zavolat. Je to jednoduché.😊 -- Dobře. Napíšu vám, až všechno vyřídím. Kurýr vám zítra zavolá, může přijet na vaši adresu. Řekněte mu, v kolik hodin. Po zaplacení obdržíte e-mail pro dokončení, vyčkejte prosím. -- To je dobře. Z Balikovny byl odeslán e-mail, zkontrolujte prosím. Vyberte, do které banky chcete peníze obdržet, a poté obdržíte zprávu k potvrzení. -- Kurýr vám může zavolat až po obdržení peněz. --------------------- Pak přijde odkaz na rádoby Balíkovnu: Gratulujeme! Máte nového zákazníka! Nový balíček: 12613495


user picture
Kamil 20. 01. 2024

Dnes take. Dobrý den! Mám zájem o váš inzerát, je stále platný ? [email protected] - Email byl odeslan ze serveru Bazos.cz. Co jsem zjistil, tak IP adresa 31.30.175.211 šmejda a je někde od Brdo ,612 00 u Nového Jičina. Hostname cst2-175-211.cust.vodafone.cz


user picture
Beáta 28. 03. 2024

Dnes jsem také obdržela odpověď na bazosi.. nabizim kočárek na prodej a první zájemce podvod. Přesně stejná fráze , že peníze budu mít již dnes a zítra mi bude volat kurýr. Zkrácené. Z prvotní radosti, že to tak rychle půjde, zbyl jen údiv, co je to za lidi.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.