Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Tento podvodník řádí Marketplace u facebooku Používá jména Pavlík Pavel, Jakub Nový, Paul,Paul a další a podepisuje se Novotný . Nebo Pavel Novotný. Podle svých profilů pochází z Teplic a žije v Ústí nad Labem Nyní používá účet 5278748083/0800 vedený u České spořitelny. Obrázky ke svým nabízeným věcem, které nemá vyhledává zdárně kopíruje z internetu např z Bazoš. Obrázky lze vyhledat za pomoci Google a najít ke kterému inzerátu původně patřili. Řekl bych že se jedná o stejného člověka na kterého je již vedeno trestní oznámení KRPP-49644/TČ-2023-031110 - OOP Blovice, okr. Plzeň-jih Nyní nabízí mimo jiné AKU Brusku Bosch za kterou jsem mu poslal 1500, zboží samozřejmě nedodal a z chatu se odhlásil. Brusku pořád aktivně nabízí, přestože ji vůbec nemá.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Nick 6. 11. 2023

Více zde: https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=6535


user picture
Martin 6. 11. 2023

Nick : já to vím že je to https://podvodnabazaru.cz/post/show?postId=6535 Bohužel mi tam nešel vložit Palíka Pavla další aktuální účet jeho kumpánů, kam si nyní aktuálně nechává posílat peníze od podvedených lidí. Proto jsem musel založit nové vlákno. Lidé tak mohou snadněji při zadání čísla účtu najít tyto stránky.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.