Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Posilal sem mu 150kc na dobirku kupoval sem od neho zakladni desku do PC kompletni a nefungovala spravne hodnota podvodnu byla 850kc Davejte pozor ...
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Ondřej Terziev 6. 11. 2023

Dobrý den, pán se mi ozval stím že má zajem koupit tuto zakladní desku, nikde nebylo napsáno že je bez nějakých vad já jsem tu zakladní desku používal rok a nikdy žadný problém nebyl, pán si vyžádal video pouze s vlastnostmi počítače což jsem mu také natočil je tam vše že to načetlo (CPU,RAM), s pánem jsme se domluvili na vracení peněz a také na vracení zakladní desky. Díky.


user picture
Rene 6. 11. 2023

Pan co tvrdi funcknost nenapsal totiz pravdu ze se sama zapina a vypina,USB ani jedno funckni,diagnostika ukazala vice proudu do desky procesoru a pameti proto se vse rychle nahrivalo byl sem odhodlany to brat jako za podvod


user picture
Ondřej Terziev 6. 11. 2023

Blockl jste si mne na messengeru přitom jsem chtěl vše v klidu vyřešit a zaplatit poštovné zpět + vracení 700 vy asi údajně nemáte zajem takže tenhle podvod je nepravý.


user picture
Ondřej Terziev 6. 11. 2023

Já nejsem žádný podvodník a za rok používání se mi nic stim nestalo, nabídl jsem vám vracení peněz a všeho vy bohužel nespolupracujete.


user picture
Rene 6. 11. 2023

Zaridil sem si penize zpet...Navraceni desky je uz zarizene mate moje slovo.. Postovne sem uhradil za sve.


user picture
Ondřej Terziev 6. 11. 2023

Tím pádem případ je uzavřen a není co řešit, omlouvám se ze jsem nezjistil jestli se přehřívá nebo jiné věci každopádně základní desku si klidně nechte nebo výhoďte kdyby náhodou peníze přišli tak pošlu okamžitou platbou zpět. Díky a ještě jednou se omlouvám


user picture
Admin 6. 11. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Ondřej Terziev k bankovnímu účtu: 1329237008/2700

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.