Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ev Homedecor Na marketplace nabízela formu na bábovku , na mé přání poslala i foto z druhé strany. Vše se zdálo v pořádku. Po zaplacení nekomunikuje, smazány fotky na profilu. Bohužel jsem při lustrování předem nic podezřelého nenašla, tak jsem zaplatila. Takže varování pro ostatní! Ani aplikace lens Google nenašla stejné obrázky, že bych poznala, že jsou kradené. Později jsem vyhledala, že se někdo s tímto jménem též napálil na nějakém bazaru knih..již dříve.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Admin 13. 11. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Eva Kuchařová k bankovnímu účtu: 5301051023/0800


user picture
Jana 2. 03. 2024

Mám něco podobného, na Marketplace jsem 23.2.2024 odpověděla na inzerát, komunikace rychlá, slušná, číslo účtu 5301051023/0800 jen tentokrát se jménem Mája Černilovská, i s profilem na Facebooku . Zaplatila jsem převodem na 679.-Kča od té doby nic. Až po týdnu nekomunikace mě napadlo jít kouknout na internet a ejhle, nejsem jediná. Tak snad toto pomůže jiným slušným lidem a nenechá se napálit od ŠMEJDA.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.