Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Na Market place prodává panenku BABY BORN, pod profilem Kristyna Knavova, po zaplacení komunikuje, a omlouvá se že pro nemoc neodesílá, po žádosti o vrácení peněz už bez reakce.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 11. 11. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Kristýna Kňavová k bankovnímu účtu: 2695016015/3030


user picture
Katka 15. 11. 2023

Bohužel mám s paní úplně stejnou zkušenost, panenka BABY BORN zaplacena, samé výmluvy a teď už prakticky žádná komunikace.


user picture
Pavla Valná 12. 12. 2023

Dobrý den, také patřím.do skupinky podvedených paní. Pod jménem Kristýna Kňavová mi prodala také Baby Born. Stalo se mi to poprvé. Snad nás bude dost, abychom dostali své peníze zpět. Bohužel na PČR se nejspíš dostanu až o víkendu nebo příští týden.


user picture
Pavla Valná 12. 12. 2023

Tak paní velice překvapila. Asi je nás již hodně. Pac právě zaslala peníze zpět. Tak zkuste také štěstí. Budu všem držet pěsti a snad takových lidí bude čím dál méně....


user picture
Václav Čermák 19. 03. 2024

POZOR paní má nové číslo účtu 4368292003/5500


user picture
Kristýna Kňavová 20. 03. 2024

Dobrý den, mohu se zeptat pane Václave o co jako jde ? Kdyby jste se tu vy a i dámy vyjádřily k tomu že jsem peníze zaslala zpět hned jak jsem si zprávy přečetla . A to že jsem měla nemocné děti a nemohla jsem odeslat a pak nebyla tři dny na fb a nepsala ze mě teda opravdu podvodníci nedělá . Platby jsem zaslala hned zpět . A nechápu důvod proč tu dáváte moje číslo účtu když jsem vás neokradla 🙈🙈

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.