Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ozve sa na inzerát. Doručenie a platbu na váš účet zabezpečím prostredníctvom služby DPD. Peniaze dostanete ešte pred príchodom kuriéra. Myslím, že táto možnosť je pre nás oboch výhodná Najprv musím zabezpečiť kuriéra, potom vám pošlem odkaz na objednávku, kde si môžete vyzdvihnúť peniaze. Po prijatí platby vám kuriér zavolá a dohodne si s vami vhodný deň a čas stretnutia Aké telefónne číslo mám zadať? adresa? Objednávka je pripravená - https://dpdsk.order937.com Teraz musíte prijať platbu na ich webovej stránke a potvrdiť objednávku. Po potvrdení transakcie vám zavolá kuriér
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Michal 27. 02. 2024

Mozem potvrdit, tento podvodnik stale po tolkych mesiacoch pouziva tuto identitu (meno Kristián Stodola a email [email protected]) na podvody. Uraduje urcite na slovenskom bazos.sk a reaguje na inzeraty velmi rychlo. Pise gramaticky a syntakticky vyborne, takze ak ste bystri tak sa olupit nenechate, ale bohuzial zabijete s komunikaciou s nim zbytocny cas. Pravdepodobne pojde o AI alebo nejaku kombinaciu clovek + AI. Som sklamany z internetovych bazarov, ze nic proti podvodom nerobia, niekto od novembra 2023 do februara 2024 stale robi podvody s tym istym mailom [email protected] a bazar spokojne preposiala tieto pseudo dopyty cez ich formular inzerentom. Toto uz davno malo byt bazarmi identifikovane a zablokovane. Zopar jeho dristov/mailov hoci som mu viackrat pisal, ze musi zaplatit vopred... - Mám záujem o kúpu. Mozem si objednat kuriera? - Doručenie a platbu na váš účet zabezpečím prostredníctvom DPD. Peniaze dostanete vopred a kuriér príde, keď vám to bude vyhovovať. Využívam ich služby už niekoľko rokov a nikdy som nemal žiadne problémy, iné spoločnosti stratili moju dôveru Už ste takto predávali? - Platbu dostanete vopred cez kuriérsku službu na váš účet. A potom vám zavolá kuriér Vytvorím a pošlem vám objednávku na doručenie, v ktorej je potrebné požiadať o prevod peňazí na váš účet. Po prijatí platby vám kuriér zavolá, aby ste si vybrali vhodný deň a čas stretnutia Aké telefónne číslo mám zadať? adresa? A moja reakcia ked uz boli jeho spravy toxicke: ,,No nezda sa mi, aby DPD malo takuto sluzbu za namiesto priamo platby od vas platili oni mne za vas naokolo. Poslite mi prosim link na DPD kde je popis tejto nelogickej komplikovanej sluzby. Ked mi pridu peniaze na IBAN potom Vam dam cislo aj adresu. Dakujem"


user picture
Ctibor 27. 03. 2024

Dňa 26.3.2024 Na Bazos.sk opäť úraduje Kristián Stodola na email: [email protected]. Text správy je identický ako v predchádzajúcich prípadoch: "Doručenie a platbu na váš účet zabezpečím prostredníctvom DPD. Peniaze dostanete vopred a kuriér príde, keď vám to bude vyhovovať. Využívam ich služby už niekoľko rokov a nikdy som nemal žiadne problémy, iné spoločnosti stratili moju dôveru Už ste takto predávali?"


user picture
Dale 2. 04. 2024

U mna tento podvodnik pouzil email: [email protected]


user picture
Jozef 2. 05. 2024

Dnes z mailu: [email protected]


user picture
Martin 7. 05. 2024

Dnes z mailu: [email protected]


user picture
Ľubica 8. 05. 2024

Dnes použil mail [email protected], ešte má aj ukradnutú profilovú foto s nejakým dieťaťom.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.