Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Prodám štěňata malého knírače, Dobrý den. Ráda bych Vás informovala, že některá štěňátka jsou stále volná. - Volná štěňata jsou čtyři. - Pohlaví dostupných štěňat je: 1 samice a 1 samec - Jména štěňat: Fenka se jmenuje Chelsea. Pejsek se jmenuje Chester. - Věk štěňat: Devět týdnů - Zdravotní stav štěňat: Štěňátka jsou očkovaná, odčervená a velmi zdravá. - Štěňata mají za sebou první a druhé očkování. - Štěňata přijdou se zdravotním dokladem a očkovacím průkazem. V příloze pár fotek štěňátek. Berte na vědomí, že nejsem chovatel. Štěňátka jsou odchována u mě doma s dětmi a dalšími zvířaty jako jsou (kočky) a velmi dobře se s nimi schází. Štěňátka jsou velmi přátelská. Představení mého já. - Jmenuji se Veronika Hrustinczová. - Je mi 52 let. - Jsem koordinátor útulku pracující ve Francii. Mým úkolem je poskytovat přístřeší nebo domov imigrantům nebo lidem vysídleným válkou zde ve Francii. - Maminka je z města Královec a tatínek z Francie. Ale oba rodiče žijí v Americe, kde můj otec pracuje. Celý život vyrůstám s rodiči tady ve Francii, proto se dokážu vyjadřovat nejlépe francouzsky než česky. Takže prosím ignorujte překlepy v mých e-mailech?. O mé práci koordinátora útulku, když jsou lidé vysídleni kvůli konfliktům nebo katastrofám, jako je zemětřesení v Turecku, válka na Ukrajině, migranti z Afriky, přístřeší se stává jednou z hlavních potřeb pro záchranu životů a ochranu obyvatelstva. Jsme zodpovědní za zřizování uprchlických táborů pro válečné uprchlíky a také za poskytování materiálů lidem, jejichž vlastní domovy byly poškozeny nebo zničeny v důsledku této krize. Momentálně jsem touto prací velmi zaneprázdněn a nemohu se starat o štěňata. Moje štěňata potřebují dobrý domov a rodinu. Prosím, napište mi email a dejte mi vědět, jestli jste připraveni poskytnout nový domov některému ze štěňátek. Jak bylo řečeno, můžete si vzít jedno štěně. O přepravu štěňat se starám já a ne vy. Vezměte na vědomí, že štěňata jsou se mnou ve Francii. Dík. Takto to začalo a v podstatě jsme naletěl jako ostatní. Zaplatil jsem prvně 245 euro za elektronickou přepravku, potom 270 euro za pojištění u celníků v Polsku a nakonec ještě 200 euro za převod psa na mě kvůli karanténě v Polsku.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.