Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Ve facebook skupině "Prodej, bazar, výkup - PC, Notebooky, komponenty, elektronika" z profilu "Cox Carlito" (https://www.facebook.com/cox.carlito.5) pan prodával mobily na opravu nebo na díly. V sobotu s domluvením že v pondělí zboží bude odeslané poslal jsem panu peníze na účet 1025146051/5500 (David Teraz) . V konverzace pan mě psal ze zboží (mobil) má jenom vadu displeje která vůbec nevadí funkčnosti. V neděle poslal mě preentscreen s číslem balíku zásilkovna ve stavu ze dopravní služba očekává zboží od prodejce. V pondělí zboží samozřejmě mě neposlal a přestal komunikovat do čtvrtka. Přidal jsem příspěvek s reference jak proběhla spolupráce ve skupinu ve které byl příspěvek prodejce o prodej zboží. Obrátil se na mě a admin tento skupiny, posle čeho, prodejce udělal nove číslo zásilky, přenesl zboží na pobočku zásilkovna a odeslal zboží (mobil). Zásilku prodejce odeslal, fakticky o týden pozdě, než bylo domluveno. A, myslím, vůbec by zásilku neposlal, jestli bych neobrátil jsem ve facebook skupinu. Zkontroloval jsem zboží které přišlo mě ve zásilce. Mobilní telefon nepodařilo vůbec zapnout. Pokud je mobilní telefon připojen k nabíječce, neustále se restartuje. základní deska a dolní deska vůbec bez šrouby, není držák pro SIM karty, který je nutný aby bylo možné přidat SIM a SD karty ve slot, není metalicky díl pro tlačítko zapínaní. Baterka ve vnitru byla od jiné model (jiny voltage a kapacita). Každý takový díl pro tento model mobilu má cenu kolem 200 - 300 kč + cena dopravy. Též balík mě dorazil pouze když obrátil jsem k administrace facebook skupiny. Ale prodejce mě selhal ze mobil má jenom problém displeje které nevadí funkčnosti. Na tento čas prodejce smazal svůj příspěvek o prodej ve skupině kde byli moje komentare-reference o spolupráce s tento prodejce. Se mnou nekomunikuje a peníze mě nevrátil. Myslím to je podvod. Dávejte, prosím, pozor! Uložené konverzace s tento prodejce mam u sebe, když administrace web-stránek bude potřebovat pro moderace tento publikace.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Artem 15. 11. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: David Teraz k bankovnímu účtu: 1025146051/5500

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.