Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Facebook marketplace, nabízí různé věci, působí solidně. Chtěl jsem koupit xbox controller series 2 a poslal jsem předem 1050,- Kč. Samozřejmě nic neposlal a jsem chudší o tisícovku. Vystupuje pod jménem Daniel Mazura ale určitě to Daniel nebude
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 21. 11. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Daniel Mazura k bankovnímu účtu: 328951061/0300


user picture
Mates 22. 11. 2023

Přestal komunikovat, je ve více skupinkách, vše mám zdokumentovane, jdu podat trestní oznámení, a udělám mu u všech známých takovou ostudu.. Jde lehce dohledat.


user picture
Jan Hlaváč 9. 01. 2024

@Mates Můžete sem přidat trestní oznámení? Rád bych se k němu přidal. Děkuji


user picture
Jan Hlaváč 9. 01. 2024

Další vystoupení pod jménem: Paula Zimmermann E-mail: [email protected] Styl komunikace: Dobrý den, To by asi nebyl problém když se nějak v pohodě domluvíme, jen předávám buď osobně nebo zasílám ale klasicky, buď koupí převodem nebo alespoň zálohy na poštovné. Tak jestli je pro Vás některá z variant přijatelná, tak mi dejte vědět, jak byste to chtěl vymyslet. S pozdravem Pavla ------ Tady tedy zasílám číslo účtu. 1493354003/5500 Napište mi, až budete posílat, já obratem vystavím zasilkovnu, at můžete sledovat. Proto mi prosím napište, kam budeme posílat:) S pozdravem Pavla ------- Následně pošle poměrně věrohodný podvržený printscreen ze Zásilkovny o odeslání.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.