Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Lukáš Procházka z České Lípy prodává na Marketplace. Úcet patří jeho družce (Lucie Juratovacová) https://www.facebook.com/lukasprochazka.nb?locale=cs_CZ https://www.facebook.com/lucie.pribyllova?locale=cs_CZ Prodává Hru na PS5, platba předem, zboží nepošle. Provádí opakovaně. Zde se i doznává: https://www.youtube.com/watch?v=aNBPBZCUUl8
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:

Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 23. 11. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Lucie Juratovacová k bankovnímu účtu: 308807361/0300


user picture
TOMAS 10. 12. 2023

přidal číslo a místo tresního oznámení: Č.j. KRPJ - 136068-8/PŘ-2023-160711 - Jihlava, 1700,-


user picture
Petr Vitouch 13. 12. 2023

Hra na FB Marketplace za 600 Kč. Příjemné vyystupování, nabádka zaslání přes zásilkovnu zdarma při platbě předem.


user picture
Martin 22. 12. 2023

Taky podveden. Pán se zdál solidní a vše okolo se zdálo taky (FB profil starý s histrii i web na fotografa atd.), ale není. Hra Hogwarts Legacy 600 při zaslání předem by to dál prý na firmu a poštovné bych nehradil. Chyba veliká. Žádná hra nebyla peníze doteď nic i když pan se šel udat na PČR. Slíbil vrácení, ale nic. Nekomunikuje. Mezi svátky jdu na PČR a přidávám se k poškozeným.


user picture
Petr 13. 02. 2024

Jak to s pánem dopadlo? Dnes jsem psal na inzerát a přiznal se, že dříve podváděl, ale vše již vrátil a dokonce mi poslal i fotku občanky. Stalo se tak? Děkuji.


user picture
Tomas 13. 02. 2024

Vrátil něco. Rozhodne ne všechno. Jen zlomek. Spoustě lidem nevrátil nic.


user picture
Ingrid 13. 02. 2024

Mě nevrátil ani korunu........ale žvanit, to on umí skvěle :-) .


user picture
Petr 15. 02. 2024

Mně nevrátil nic. PČR to předala na Jihlavský magistrát. Nahlášená škoda nesplňovala hranici pro trestný čin a řeší se to jako přestupek.


user picture
Martin 18. 02. 2024

Mě taky dsud nevrátil nic. Je to je jenom tlachal. Budu ho taky nahlašovat v nejbližší době, i když výsledek je nejistý. Ale beru to, tak na každou svini se vaří voda. Tenhle finanční negramot nedopadne dobře.


user picture
Matěj 19. 02. 2024

Já naštěstí přišel jen o peníze za poštovné (100 Kč). Ale upřímně doufám, že si na tuhle mrdku někdo došlápne. :)


user picture
Adéla 20. 02. 2024

Také jsem od pána kupovala hru na facebooku, peníze chtěl samozřejmě hned, ochotný zaplatit poštu, má příjemné vystupování, ale skutek utekl. Hru neposlal a peníze také ne. Na zprávy pořád reaguje s tím, že nemá čas nebo peníze. Doufám, že mu na to už nikdo neskočí!


user picture
Marek Živný 25. 04. 2024

Mě okradl o 2000kč. Veselé "prodává" dál. Chtěl jsem mu na profilu udělat komentář a varovat tak ostatní, ale nejde to. Zítra to půjdu nahlásit, ale nejspíš to nepomůže. Může krást dál.


user picture
Petr 29. 04. 2024

Právě probíhá správní řízení, pokud takto okrádá další a další, tak to určitě nahlašte. Spolehá na to, že ho většina lidí ani nenahlásí. Díky!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.