Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pani prodavala parfemy na fb,ze prej pracuje pro Duglas.Spousta lidi ji zaslalo penize a zboži nedorazilo.Ja jsem tak prisla o 700kc.Pujdu nahladit na policii.Jeden pan tak prisel o 1200kč a dalsi a dalsi.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:

Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 26. 11. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Kristýna Kocourková k bankovnímu účtu: 2585337053/3030


user picture
Nikol 26. 11. 2023

Také jsem na paní narazila na fb, v mém případě "naštěstí " jen 280kč, stejný účet jiné jméno- Andrea Jelínková.


user picture
Lucie Divišová 28. 11. 2023

přidal číslo a místo hromadného trestního oznámení: 8347 - Ostrava, 800,-


user picture
Pavol Hrabovecký 29. 01. 2024

Dobrý deň. V sobotu 27.1.2024 som pridal inzerát na bazos.sk. V ten istý deň mi prišiel mail z adresy pod menom Kristýna Kocourková ([email protected]) v takomto znení: "Rаda by sоm si kúpilа váš tоvаr, alе kеďže bývаm v inоm mеste (Šаštín-Strážе), nemôžеm si ho vyzdvihnúť osоbne. Mám vlastný obchod a ako predajca posielam a prijímam tovar prostredníctvom pošty Packeta. Táto služba zaručuje spoľahlivé a rýchle doručenie tovaru. Objednávku vytvorím a potvrdím, následne ju potvrdíte vy a peniaze vám prídu hneď na bankový účet. Vy potom zásielku zanesiete do najbližšej pobočky Packetu a odovzdáte mi číslo objednávky. Ak súhlasíte, pošlite mi svoje meno, telefónne číslo, e-mailovú adresu a číslo bankového účtu a ja vytvorím objednávku. Priložím obrázky, ako to funguje!" Na prvý pohľad dosť chaotické a po potvrdení od spoločnosti Packeta Slovakia s.r.o., že ide o zrejmý podvod, sa pripájam k vyššie uvedeným komentárom s tým, že som neprišiel o žiadne peniaze, pretože som osobe vystupujúcej pod spomínanou e-adresou neposkytol žiadne osobné údaje /ani žiadne číslo účtu/. Akurát som jej preposlal mail od packeta.sk, že ide o podvod a že osobu vystupujúcu pod týmto mailom týmto srdečne pozdravujem.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.