Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pana Davida jsem si našel na internetu kde nabízel sexuální služby , jako trans žena . Domluvili jsme si čas v Olomouci v jeho bytě, přišel jsem tam , pán byl převlečený za ženu , věk asi 30 let , měl jsem si sednout do křesla , dal jsem mu 4000 Kč za 2 hodiny . Seděl jsem v křesle , pán mě začal uspokojovat orálně a pomocí umělých prsou ( nasazovací) , najednou si hlasitě prdnul a řekl , že musí jít na velkou . Tak jsem otevřel okno , protože to bylo opravdu dosti smradlavé, sedl si zpátky a najednou mě někdo udeřil do hlavy něčím a ležel jsem na zemi a na de mnou byla nějaká paní , vypadala staře asi 50 let , že je jeho přítelkyně a okradla mě o další peníze a musel jsem doma poslat dalších 20 000 Kč , protože si vše natočili na kameru , poslal jsem peníze , ovšem chtěli další a další , ucet byl veden na slečnu Vozka , takže to byla nejspíš Ukrajinka . Dejte si pozor a raději si vše prověřujte , budu hlásit na PČR. Pěkný den .
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Miloš Drda 26. 11. 2023

Bože , tak nejsem jediný !!! Ano je to paní Vozka a tolik jí není , jen vypadá takto staře , je jí tak 40 let a vypadá hrozně jen , znám je z Olomouce , ona je známá postava , už takhle podvedla více lidí a pár lidí ji už chytlo , ale nemohli nic , že ano . Od se jmenuje David Bílek , původem někde od Brna co se říká , nevím to jistě ovšem . Ona nosí pořád tepláky , no klasická Ukrajinka a má hlas , jak kdyby kouřila 60 cigaret denně a hrozně si myslí , potkal jsem jí u nádraží, chodí tam pro drogy a domlouvat prostituci , pro toho svého přítele , ona není prostutka , to on se převléká za ženu a je celkem roztomilý , kluci z gay barů, mi ovšem říkali , že tam chodí pravidelně a nikdy je nikdo neokradl , tak nevím , jak to mají . Můžete mi napsat na email ? Díky moc .

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.