Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Objednala jsem dceři k narozeninám péřovou bílou bundu celkem za 1148Kč, ovšem přišly 2 ks nevzhledných, zmačkaných hadrů, snad sak, které by ovšem na sebe nevzal ani bezdomovec. Doručovala firma z Českého Těšína Logistika Patron. Žádám ihned o vrácení peněz, číslo DR2759241675C zásilky pro doručení , č. obj. XXN00020274.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pavla 1. 12. 2023

Mám úplně stejný problém, objednala jsem péřovou bundu adidas za 1148 Kč a přišla mi obyčejná halenka. jedná se přímo o tento email a mají stránky https://www.klasickeaelegantni.shop, žádám o vrácení peněz, číslo zásilky DR2759263335C


user picture
Eva Wieulzoeuf 1. 12. 2023

Ihned jsem jednala s Policií ČR,ti zašli s mojí dcerou na poštu, kde přinutili paní vedoucí jednat s dispečinkem v Plzni, s výsledkem, že peníze stopli a dispečink mu je má poslat zpět, tak jsem zvědavá.


user picture
Olina 2. 12. 2023

Mám stejný problém, vceta jsem si to vyzvedla, také bunda 1148 Kč a přišly plátěné kalhoty. Stejný email a ještě tento:[email protected], Co s tím?


user picture
Olina 2. 12. 2023

Take byvh chtěla vrstit penize Číslo zasiljy je DR2759284698C


user picture
Jan Červený 4. 04. 2024

Objednal jsem si košili pánskou modrou, přišli mi dvoje růžové tepláky (999,-kc)

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.