Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Kamarádce ukradli profil.. bylo to velmi důvěryhodné.. Psala mi,že koupila Zdenovi ( manželovi) dárek, ale že není doma a nemůže to zaplatit,jestli bych to poslala já a že mi do 8 hodin pošle peníze zpět. Tak jsem napsala,že není problém. Zaplatila jsem tedy 1370 Kč. Poté mi poděkovala a napsala mi,že mi za ochotu pošle něco pro syna. V tom mě pak poslala ještě jednu platbu,ale to už jsem věděla,že je to podvod. Vše je hlášené na policii a hledáme další lidi, co byly okradeni tímto účtem.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Filip 6. 01. 2024

Dobrý den, dnes jsem si od "Adama Pražského" koupil vstupenky za 6600, peníze chtěl poslat na toto uvedené číslo účtu. Předpokládám že jsem byl okraden. Facebook účet seděl se jménem, poslal mi i fotku OP.


user picture
Jana 6. 01. 2024

No já když jsem byla na policii, tak zjistili, že k tomuto účtu má přístup přes 15 tisíc lidí. Že je to účet pro podvodníky, kteří si nechají poslat peníze na tento účet a pak si peníze stáhnou na svůj. Já jelikož nevím ani jméno nic,když ukradli kamarádce profil, tak mi řekli,že je to jak hledat jehlu v kupce sena.

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.