Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
zase tie isté maily: "Zadám kuriérskej službe objednavku aby som vam tuto cast procesu odbremenila. Mam skusenost s Packeta SK, takze lepsie cez nich to vyriesit.Najprv dostanete platbu cez kuriersku spolocnost, potom kurier vam zavola. Vsetko na moje naklady samozrejme 😊 Už ste takto predávali? " tieto typy mailov na dennej báze
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Kayo 8. 01. 2024

dobrý noc! aké sú presné rozmery tejto teplakovej [email protected] 1kontaktny email 2 kontaktny email [email protected] Dobrý deň. Super. Mozem si objednať kuriera cez Packeta?:) Zadám kuriérskej službe objednavku aby som vam tuto cast procesu odbremenila. Mam skusenost s Packeta, takze lepsie cez nich to vyriesit.Najprv dostanete platbu cez kuriersku spolocnost, potom kurier vam zavola. Vsetko na moje naklady samozrejme 😊 Už ste takto predávali?


user picture
Marcel 22. 04. 2024

[email protected]> Dobre dakujem, poprosim udaje: adresu a telefónne číslo, na ktorom vás môže kuriér kontaktovať > Keď je to tak, tak môže byť. [email protected]> Kuriér všetko zabalí sám Zadám kuriérskej službe objednavku aby som vam tuto cast procesu odbremenila. Mam skusenost s Packetou, takze lepsie cez nich to vyriesit.Najprv dostanete platbu cez kuriersku spolocnost, potom kurier vam zavola. Vsetko na moje naklady samozrejme 😊 Dobre? >Neviem ako to je s kurierom cez paketu. Ako to pobalit a pod. Neviete si to prist osobne? Odkial ste? [email protected]> Super. Mozem si objednať kuriera cez Packeta?:) >Ja by som ocakaval nieco okolo 270EUR, pri rychlom jednani nejaka zlava. [email protected]> Dobry den, dakujem, cena ? >Drevo je masiv asi buk a latka neviem, no je kvalitna. Mame ju asi 13 rokov a nebadat opotrebenia. Je dovezena z nemecka. dobrý deň, [email protected]> aký je presný materiál, z ktorého je táto rustikálna sedacia súprava vyrobená?

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.