Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
POPIS PODVODU
Prodává Airpody Pro na bazoši, stále mění ilustrační fotografie, které jsou na internetu dostupné například na Aukru, Alze hodnocení. Vydává se za paní, která prodává na Bazoši jiné produkty. Má dokonce falešnou fakturu z Alzi kde sedí číslo i email. Poslala jsem jen poštovné, ale nic se dál nedělo. Inzerát na bazoši: Zdravím, ráda bych tu prodala moje Apple AirPods Pro 2 druhé generace. Kupovala jsem je na Alze ke konci května, v mailu jsem k nim našla i fakturu tak mohu zaslat pro případné využití záruky která je až do května 2025. Nechám za pěknou cenu jelikož by se mi hodili peníze na vánoční dárky. Mám k nim i kompletní balení. Sluchátka jsem moc nepoužívala, jsou ve velmi dobrém stavu, není na nich ani vidět že byly používané. Emailová komunikace s paní/pánem: Samozřejmě, fotku a fakturu přikládám. Osobně mám větší zkušenosti se Zásilkovnou než s Balíkovnou tak nevadilo by zaslání přes Zásilkovnu? Jestli ne tak se s tím klidně nějak poperu :). Číslo účtu je 2808311011/3030. Děkuji, E.Z.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Conf 7. 12. 2023

přidal skutečné jméno majitele účtu: Matěj Rambousek k bankovnímu účtu: 2808311011/3030


user picture
Tomáš 4. 01. 2024

přidal skutečné jméno majitele účtu: Martin Zapletený k bankovnímu účtu: 2808311011/3030

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.