Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
Pán predáva lístky na hokejové majstrovstvá 2024 - zverejníte inzerát, on sa Vám ozve, začne tvrdiť, ako prevedie lístky na Váš účet cez ticketportal (nedá sa to, aj keď Vám napíše email, ktorý by laikovi prišiel oficiálny). Nemá problém odfotiť sa s občianskym. Komunikuje cez WhatsApp a FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100084113152101 . Posiela veeeeeľa hlasoviek. Vraj pracuje v Nemecku a vy tak nadobudnete pocit, že Vás fakt nechce oklamať a že fakt nepotrebuje Vaše peniaze. Akčne sa ponúkne, že Vám pošle lístky ešte pred platbou, nenechajte sa oklamať, lístky nie sú reálne. Hlásený na polícii. IBAN: SK93 1100 0000 0080 1838 1610
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Jan 9. 02. 2024

Nejspíš jsem také naletěl. Máte prosím více informací k hlášení na policii? Mně se to vše jevilo v pořádku, ale asi jsem tedy trubka.


user picture
Jan 23. 02. 2024

Dobrý den, prosím o info.


user picture
Pavel 5. 03. 2024

Zdravím, tak to já zřejmě naletěl také. Jak jste prosím poznali, že jsou falešné?


user picture
Jan 17. 04. 2024

Jaké lístky jste koupili? Já dvojzápas 21.5 (sektor 111, řada 14). Pořád věřím, že to budou pravé lístky.


user picture
Pavel 18. 04. 2024

Ano, tak to máte ty stejné...bohužel. Jak se jmenoval člověk, kterému jste posílal peníze?


user picture
Jan 18. 04. 2024

Michal Jankovič, posílal jsem mu to přes Revolut, na jiné číslo účtu, než je tady uvedeno. Co teď? Asi je potřeba počkat do MS a pak to začít řešit, nebo?


user picture
Patrik Jungwirt 27. 04. 2024

Stejný problém také jsem se nechal nachytat od pana Jankoviče. Prodal lístky na dvoj zapas celkem 4 . Nechal si to poslat na účet SK 0983605207004208487987, tel.č. +421940351560. Kam poslat hromadné trestní oznámení . Mate prosím někdo číslo hlášení ? Děkuji


user picture
Lucia 28. 04. 2024

Všetky QR kódy odkazovali na to isté číslo, lístky na zápasy do Ostravy mali mapku areálu pražskej O2 arény. Posledný dátum úpravy pdf súboru, ktorý mi poslal mailom bol dva dni po spustení predaja, napriek tomu že sme sa začali baviť omnoho neskôr a lístky boli vypredané hneď keď sa predaj začal. Nesedí mu ani formátovanie lístkov - sektor dopísal manuálne a je o niečo väčší, ako ostatné čísla. https://www.ticketportal.cz/Article/8570 - v článku zmieňujú práve túto jeho emailovú adresu.


user picture
Tereza J. 28. 04. 2024

Kontaktovali jsme pana Jankoviče a ještě má tu drzost komunikovat a tvrdit, že nikomu nic neprodal . Prý bude dávat trestní oznámení na všechny co ho křivě obvinili . Kolik vás tedy prosím od nej koupili lístky stejně jako my?


user picture
Jan 28. 04. 2024

https://www.ticketportal.cz/Article/8570 Jako podvodník je oficiálně uvedený na stránce Ticketportal.


user picture
Tereza 28. 04. 2024

Ano , to jsme mu napsali, ale tvrdí že to je podvod na jeho jméno . Nechápu jeho jednání . Podvede lidi a ještě si vymýšlí. Jeho komunikace před 5 minutami: Kolika lidem jste prodal jedny a ty samé vstupenky??? Nikomu. To už si s vámi vyřeší policie ! Aha takže takto? Dobre tak to tak riešte a nemusíte mi vôbec písať. Tak načo vám teda mám odpisovať? Jasné možno tak niekto pod mojím menom. Na mňa môžu, ja sa obhájim, pretože niekto mi zneužil meno! Takže tak nejako ! Dávno som kontaktoval už je podané aj krivé obvinenie na všetky osoby čo podali na mňa. Veškerá vaše komunikace byla předána policii, listky jsou falešné . Budete muset vrátit peníze. Jasné. Tak nám vraťte peníze za listky! Že vám není trapně když to bylo pro děti ! Takto se to opravdu nedělá . Prodal jste stejné listky více osobám . Vše máme doloženo , že listky co jste poslal nám mají i další lidé , jak je to tedy možné ??? Ale ja som vás neoklamal chápete?!! Tie lístky som kúpil do Emmy Bukerovej! Profil na FB Majstrovstvá Sveta. Listky jste koupil na ticketportalu, z toho jste nám i e-mail preposílal. My listky koupili od vás a ne od nějaké Emmy. Peníze jsme poslali na váš účet ! Takže nám je vraťte zpět , stejně budete muset, až to policie bude řešit. Najskôr si to vyriešim s ňou. Určite sa ozvem!

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.