Znáte jiný telefon, e-mail nebo účet podvodníka? Přidejte informace k podvodu. Byli jste již ohlásit podvod na policii? Přidejte trestní oznámení. Podvedl Vás stejný podvodník a chcete se připojit k ostatním podvedeným? Napište komentář.
Podvod č. Vložil: Dne: Kopírovat odkaz na podvod
Číslo účtu:
Variabilní symbol:
Telefon:
Email:
POPIS PODVODU
na Facebooku mě kontaktoval Tim Bílý že je ochoten mi prodat koncovku SBS50 kterou jsem sháněl. Dohodli jsme se na částce 250,- a že hned odešle, bohužel již neposlal a neodpovídá.
TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Číslo a místo oznámení:
Číslo a místo hromadného řízení:
Součet trestních oznámení:
KOMENTÁŘE
user picture
Pavel Ondrusz 3. 01. 2024

Pěkný den, Nejste sám koho podvedl a už je nás X, kteří na něj podali trestní oznámení. Pokud můžete, udělejte to samé, ať je nás co nejvíc a státní zastupitelství mu může "šlápnout na krk" za podvod. Ačkoliv se jedná "jen o pár stovek", pojďme zarazit řádění toho šmejda. Je to pár minut a může to ochránit další lidi (plus třeba se jako bonus dočkáte navrácení peněz). Postup je jednoduchý: Napiště na email [email protected] email a uveďte v něm: - Popis trestného skutku - jak jste přišel do kontaktu, jak proběhla platba a veškeré relevantní info - Uveďte jaká škoda vam byla podvodným jednáním způsobena (viz platba, kterou jste provedli) - Přidejte kontakt na sebe (Jméno, Příjmení, Adresa, Telefon) - Do přílohy vložte mailu ideálně vložte: // potvrzení o platbě z internetového bankovnictví nebo scan poštovní poukázky // záznam komunikace s dotyčným (pokud šlo o komunikaci přes FB / messenger, lze snadno provést stažení veškerých dat do HTML) // případné informace o podvodníkovi (pokud jste nějaké zjistili) - internetový profil, mail či jiný kontakt V případě potřeby jsem tu pro vás a rád pomohu. Pavel

PŘIDAT KOMENTÁŘ - PŘIPOJIT SE K PODVEDENÝM
PŘIDAT INFORMACE O PODVODNÍKOVI
Vyplňtě nové údaje k podvodu. Čím více bude informací o podvodníkovi, tím lépe ostatní najdou stejného podvodníka a můžou se připojit k podvodu.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT SKUTEČNÉ JMÉNO MAJITELE ÚČTU
Přidejte pouze skutečné jméno a příjmení majitele účtu, které zobrazuje internetové bankovnictví a vyberte kterému účtu jméno patří. Nenahrávejte vymyšlená profilová jména z bazarů.
VAŠE ÚDAJE
PŘIDAT TRESTNÍ OZNÁMENÍ
Vyplňtě číslo a místo trestního oznámení. V případě, že policie již případy spojila, tak číslo hromadného řízení. Zároveň Vás prosíme o částku, aby byl přehled o celkové sumě podvodu.
VAŠE ÚDAJE
Odkaz na podvod byl zkopírován do schránky.